Bindweefsel massage

Wat is bindweefsel massage?

Bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding van de huid. De massage werkt verjongend op de huidstructuur, vermindert blokkades in de huid en verstevigt het onderhuidse bindweefsel. Dit laatste doordat de productie van collageen en elastine in gang wordt gezet wat zorgt voor een elastische, veerkrachtige en stevige huid. De huid is hierdoor ook beter in staat voedingstoffen op te nemen en de zuurstof te stimuleren tussen de huidlagen wat zorgt voor een mooie glans!

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met het reinigen van de huid met een bijpassend product.

Vervolgens start de bindweefselmassage welke is gericht op de hoofdhuid en het decolleté, waarbij de aanrakingen tijdens deze massage variëren tussen oppervlakkige strijkingen met de vingertoppen tot het rollen van de huid. De massage is intensief maar toch ontspannend. De behandeling eindigt met het aanbrengen van een fruitzuur masker, welke helemaal past bij de wens om de celvernieuwing van de huid te stimuleren.

Hoe boek ik de behandeling?

De ervaring leert dat het beste resultaat ontstaat na een kuur van 6 wekelijkse behandelingen. Na deze kuur kunnen losse behandelingen het beoogde effect verlengen. U kunt hier uw kuur of opvolgende behandeling boeken!