haarverven higlights balayage krullen knippen  kapper groningen schoonheidssalon permanente make up microblading

Kapsalon

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom voelen wij ons elke dag picasso en zorgen wij er voor dat je met een zelfverzekerd, voldaan en trots gevoel de deur uitloopt. Elke dag doen wij dit weer. 

Knippen

Zoals jullie waarschijnlijk eerder op de website al hebben gelezen, zullen wij je op droog haar knippen. Dit doen wij zodat we de valling van je haar goed kunnen zien en hier de behandeling op aan kunnen passen. Wil jij je haar wel graag hebben gewassen om toch nog even dat verwen momentje voor jezelf te hebben? Dit is uiteraard mogelijk, wij zullen dit doen met onze fijne producten van Davines of Innersense. Wassen doen wij na het knippen van je haar en gaan daarna je haar drogen/stylen zoals gewenst. 
Het wassen na je knipbeurt is eigenlijk extra fijn want je bent gelijk al die kleine korte haartjes kwijt. Kies je niet voor een wasbeurt, dan doen wij een refresh behandeling en ga je met een mooi gestylde look de deur weer uit.

Natural Tech

Wat is dit precies voor behandeling? Naturaltech is een systeem van producten en behandelingen dat specifiek geformuleerd is voor de preventie en het verhelpen van de meest voorkomende haar- en hoofdhuid problemen. Bij deze behandeling is een diagnose van je huid en haar van belang. Hierna gaan we je haar en hoofdhuid een behandeling geven waar een massage bij in zit.
De naturaltech producten zijn veelzijdig en op elkaar afgestemd; ze zijn bedoeld om zowel in de kapsalon als thuis specifieke behandelingen te bieden om de meeste haar- en hoofdhuid problemen op te lossen.
Wil je meer informatie over de Naturaltech? Lees dan hier verder. 

Highlights half head

Wij snappen als geen ander dat wanneer jij highlights wilt, en je kijkt in ons online boekingssysteem, je dan misschien even een kleine 'error' hebt. Zoveel keuze en wat past nu bij jouw wensen? Dit leggen we voor je uit zodat het iets duidelijker voor je wordt.
Je kunt kiezen uit higlights half head, dit betekent dat er voornamelijk highlights worden gezet rondom de plek waar meestal je scheiding zit (je scalp) en rond je contourlijn. Dit heeft dus niet te maken met de daadwerkelijke uitgroei of de lengte van je haar. Je zou goed voor deze optie kunnen kiezen als je je haar vaak los hebt of als de higlights dicht bij je eigen haarkleur ligt. Als je je haar namelijk vaak vast hebt, blijft de onderkant 'donker'. Soms is dit helemaal niet storend en geeft het een natuurlijk effect. Dit omdat wanneer het helemaal je eigen haar kleur is, de kleur in je nek vaak ook donkerder is. Meestal komt dit door het zonlicht dat op je haar valt en we weten allemaal dat daar onder geen zonlicht komt ;).
Highlights half head is dus een goede optie als je je haar vaak los draagt.

Highlights half head + contour nek 

Wat sinds kort ook een optie is om te boeken, is highlights half head + contour. Dit houdt in dat rond de contour lijn highlights worden gezet om een kleine schakering in je haar te maken. Als je je haar dan vast hebt, is het verschil niet zo groot met boven en onder maar blijft de onderkant wel 'donkerder'.

Highlights full head

Wanneer kies je nu voor full head? De highlights full head behandeling is een goede optie voor de echte blondines onder ons. Jouw gehele haar wordt dan in de folies gezet en op deze manier kunnen wij je haar een stuk lichter krijgen op een natuurlijke manier.
Dit is zeker een goede optie als je eigen haar een stuk donkerder is dan de kleur waar jij graag naar toe wilt. Maar uiteraard als je van jezelf al dichterbij de kleur ligt van waar je naar toe wilt, is het soms ook de juiste behandeling om te kiezen. Dit bijvoorbeeld omdat je het wel eens helemaal vast hebt of omdat wanneer je het los hebt, je soms ook de kleur van je nek ziet en dat gewoonweg in één kleur wilt hebben. 
Sommige klanten bij ons nemen de behandelingen om en om, de ene keer higlights full head en de andere keer half head. Dit is natuurlijk ook een optie.

Balayage

Balayage is een andere manier van haar verven dan highlights. Highlights zijn, als het ware, streepjes in het haar vanaf de aanzet, dus kun je meer denken aan dat het gehele haar lichter maken. Balayage heeft meerdere varianten maar je moet vooral denken aan een natuurlijke kleur dat boven op je haar donkerder is dan in de punten. Je haar wordt gekleurd door met een kwast de verf te vegen in je haar (balay = vegen in het Frans) en doordat je het 'veegt' zorg je voor een zachte en subtiele overgang. Uiteraard kun je ook kiezen voor een groter verschil tussen je aanzet en punten. 
Het voordeel van een balayage is dat de aanzet vaak in je eigen haar kleur wordt gehouden en daardoor het uitgroeien van deze kleur als natuurlijk wordt gezien.
Ook bij balayage heb je de mogelijkheid om te kiezen voor half head of full head. Dit houdt precies hetzelfde in als bij de highlights. 

Olaplex

Olaplex is inmiddels niet meer weg te denken uit de salon. Je kunt er voor kiezen om dit als herstelbehandeling te doen of bij je kleurbehandeling in. Maar waarom zou je voor Olaplex kiezen? Iedereen zal het wel voorbij hebben zien komen maar wat doet het nu precies?

Ons haar bestaat uit zwavelbruggen (miljoenen); wij kappers noemen dat ook wel de bondingen/verbindingen in je haar. Deze bondingen geven je haar structuur, stabiliteit en sterkte. Wanneer deze zwavelbruggen verbroken zijn, zal dit een gevolg hebben tot schade in je haar.

Hoe maak je dan deze schade in het haar? Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld thermische, chemische, mechanische, milieu/weer factoren. Weten wat het precies inhoudt, klik hier.

Olaplex zal je haar van binnenuit herstellen door hun gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt: bis-amino diglycol dimaleate.

Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich in gezond, mooi, glanzend en zacht haar. Wanneer dit het geval is, kunnen wij een veel beter resultaat creëren dan wanneer je zwavelbruggen verbroken zijn.

Wil je meer weten over Olaplex, neem dan hier een kijkje op de website van Olaplex. 

highlights, kapper groningen, babylights, balayage, kapsalon groningen, steentilstraat, kapper, wino beauty lab, blond haar,
balayage, face framing, highlights, babylights, framar, blond hair, short hair, kapper groningen, kapsalon steentilstraat win
wino beauty lab, kapsalon groningen stad, kapsalon stad, groningen, kapper groningen, highlights balayage, babylights, blond
professioneel, kapper, kapsalon groningen, wino beauty lab, highlights, balayage, babylights, donker haar, short hair, boblij