haarverven higlights balayage krullen knippen  kapper groningen schoonheidssalon permanente make up microblading

Kapsalon

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom voelen wij ons elke dag picasso en zorgen wij er voor dat je met een zelfverzekerd, voldaan en trots gevoel de deur uitloopt. Elke dag doen wij dit weer. 

Knippen

Zoals jullie waarschijnlijk eerder op de website al hebben gelezen, zullen wij je op droog haar knippen. Dit doen wij zodat we de valling van je haar goed kunnen zien en hier de behandeling op aan kunnen passen. Wil jij je haar wel graag hebben gewassen om toch nog even dat verwen momentje voor jezelf te hebben? Dit is uiteraard mogelijk, wij zullen dit doen met onze fijne producten van Davines of Innersense. Wassen doen wij na het knippen van je haar en gaan daarna je haar drogen/stylen zoals gewenst. 
Het wassen na je knipbeurt is eigenlijk extra fijn want je bent gelijk al die kleine korte haartjes kwijt. Kies je niet voor een wasbeurt, dan doen wij een refresh behandeling en ga je met een mooi gestylde look de deur weer uit.

Natural Tech

Wat is dit precies voor behandeling? Naturaltech is een systeem van producten en behandelingen dat specifiek geformuleerd is voor de preventie en het verhelpen van de meest voorko