Krullen behandeling 

WINO beauty lab

Krullen behandeling 

WINO beauty lab

Krullen behandeling 

WINO beauty lab

Krullen behandeling 

WINO beauty lab

Krullen zijn prachtig, maar kunnen soms best lastig zijn. “Hoe kan ik het beste met mijn krullen omgaan?” is de vraag die ons vaak wordt gesteld. 

Wij werken met de Curly Girl Methode – wil jij weten hoe dit werkt en hoe je dit het beste zelf kunt toepassen? Met onze krullen behandeling beoordeelt een echte specialist jouw krullen en geeft je het juiste advies.

Wat kun je verwachten van een krullenspecialist?

We gaan je haar droog knippen. Zo kun je goed zien wat er gebeurt met je haar, wordt je krul niet snel te kort geknipt en zie je gelijk de natuurlijke valling van de krul. Vaak knippen we je haar per krul, maar het kan ook zijn dat we een andere methode gebruiken om bijvoorbeeld meer volume in je haar te krijgen. Er zijn meerdere manieren om krullen te knippen. Samen met jou wordt er bepaald wat de beste manier is van het knippen van jouw haar.

Waar moet je rekening mee houden als je een afspraak hebt voor het knippen van krullend haar?

Het is geen probleem om producten in je haar te hebben bij de afspraak. Hoe meer krul we kunnen zien, hoe beter! Zorg er wel voor dat je haar niet vettig is door een teveel aan producten. Draag je haar los gedurende de dag van de afspraak, een staart of knot kan ervoor zorgen dat je krul eruit gaat. 

Wat kun je verwachten na je afspraak met een krullenspecialist?

  • Meer krullen;
  • Meer volume;
  • Krullen zakken minder snel uit;
  • Minder pluis.

Hendrik-Jan

Onze krullenspecialist Hendrik-Jan. Hij is degene die alle ins- en outs weet van krullen. Maak jij je afspraak bij hem? Dan kom je met genoeg informatie thuis over je eigen krullen. Wat bijvoorbeeld elasticiteit of porositeit is en waarom dit belangrijk is voor jouw krullen.