wino beauty lab, groningen, beauty salon groningen, wino, beauty spa, spa groningen, kapper, schoonheidssalon, pmu, highlight

Ons team

Meet the team

Joanie

Mijn naam is Joanie Jonas en met veel plezier draag ik als schoonheidsspecialiste graag bij aan jouw schoonheid omdat je er graag goed verzorgd uitziet, omdat het je lekker (veel) zelfvertrouwen geeft of omdat je het gewoon lekker vindt om even verwend te worden. Bij onze behandelingen gebruiken we bij WINO beauty lab uiteraard alleen natuurlijke en dierproefvrije producten, zodat we de wereld samen een stukje mooier maken. Je bent in onze schoonheidssalon aan het juiste adres voor behandeling van je wenkbrauwen en wimpers (epileren/verven/waxen), gezichts- en acne behandelingen of voor microblading. Uiteraard geef ik je ook graag advies over de producten die je thuis het beste kunt gebruiken – tot binnenkort!

joanie, schoonheidsspecialiste, permanente make-up, microblading, pmu,spmu, wenkbrauwen, lashlift, cuppen, bindweefsel, pmu

Iris

Mijn naam is Iris de Wilde. Op jonge leeftijd heb ik al de keuze gemaakt om kapster te worden, omdat ik merkte dat mooi verzorgd haar een prachtige uitstraling geeft. Toen ik eenmaal als kapster werkte begreep ik al snel dat goed verzorgd haar kan meehelpen om mensen net dat stapje extra te laten of durven zetten. Dat is waarom ik zoveel plezier beleef aan dit vak: mooie resultaten bereiken voor mensen met aandacht voor hun haar. Kwaliteit staat voor mij daarbij altijd voorop; of het nu gaat om balayage, highlights of het helemaal kleuren van haar of het knippen zelf – van een goed verzorgd kapsel kan ik heel vrolijk worden! Bij WINO beauty lab werken we in de kapsalon dan ook nog eens heel bewust met de duurzame en natuurlijke producten van Davines, alle reden dus om te bellen voor het maken van een afspraak!

Iris de Wilde, kapster, kapper groningen, kapsalon steentilstraat, blond haar, highlights, balayage, babylights, natuurlijk

Hendrik Jan

Ik ben Hendrik Jan en vanaf de opening van WINO beauty lab werk ik in deze prachtige salon. Dat bevalt mij uitstekend, omdat ik heel graag met jouw haar bezig ben en dat ook nog eens met de duurzame en natuurlijke producten waarmee we bij WINO werken! 

Mijn opleiding heb ik genoten aan de Amsterdam Barber School met daarnaast nog een specialisatie voor het knippen van krullen volgens de Curly Girl Methode; vakkennis die ik vanaf 2020 met veel plezier als kapper in Groningen heb mogen inzetten. 

Ben jij dus op zoek naar een vakkundige, vrolijke herenkapper of beschik jij over mooie krullen (man en vrouw) die je goed wilt verzorgen: dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik vertel je graag alles over het verzorgen van krullen, de elasticiteit en porositeit van jouw haar. Graag tot ziens in WINO! 

Hendrik-Jan, krullen kapper groningen, krul voor krul, C-techniek, cg methode, natuurlijke ingrediënten, krullen specialist

Hilde

Hallo, ik ben Hilde van den Brug en met trots mag ik zeggen dat ik bij het WINO team hoor als schoonheidsspecialiste.
Na 6 jaar altijd mijn eigen salon gehad te hebben ben ik nu ook te vinden in deze prachtige salon in Groningen. Het klinkt misschien cliché maar ik vind uiterlijke verzorging gewoon het allerleukste wat er is. Met passie doe ik mijn werk en ik zorg ervoor dat je nog mooier bij mij vandaan komt.
Na opleidingen en cursussen de afgelopen jaren ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in de unieke behandelingsmethode, ontwikkeld door “Comfort Zone” 
Daarbij worden behandelingen afgestemd op jouw huid, haarconditie en jouw persoonlijke wensen. Een heerlijke ontspannen beleving met zichtbaar resultaat. 

Ook kan je bij mij langskomen voor het liften en verven van jouw wimpers of het verven en waxen van jouw wenkbrauwen.

Hopelijk tot snel in de salon!
Liefs, Hilde.

Hilde, schoonheidsspecialiste, huid, gezichtsbehandelingen, steentilstraat, bindweefsel, perfectionist, wenkbrauwen, wimpers

Noël

Mijn naam is Noël Warners en vanaf juni 2022 ben ik trots onderdeel van het kappersteam van WINO beauty lab!

Mijn kappersopleiding heb ik aan het Alfa College in Groningen gevolgd, waarna ik aan de slag ben gegaan bij een mooie kapsalon in Roden. De overstap naar WINO heb ik enthousiast gemaakt omdat ik hier als allround kapster perfect op mijn plaats ben – het is echt genieten om in een prachtige salon en in een relaxte sfeer klanten een professionele haarbehandeling te mogen geven, heerlijk bij te praten en dan vervolgens te zien dat al die klanten weer stralend de salon verlaten. Wil jij jezelf ook eens laten verwennen of ben je op zoek naar deskundig advies over haar en/of haarproducten: ik help je graag!


Solliciteren?

Lijkt het je leuk om in ons team te werken? Neem dan een kijke op onze pagina