team WINO beauty lab, beautysalon groningen, joanie jonas, iris de wilde, hendrik jan horst, kapsalon, schoonheidssalon, kap

Ons team

Meet the team

Joanie

Mijn naam is Joanie Jonas en met veel plezier draag ik als schoonheidsspecialiste graag bij aan jouw schoonheid omdat je er graag goed verzorgd uitziet, omdat het je lekker (veel) zelfvertrouwen geeft of omdat je het gewoon lekker vindt om even verwend te worden. Bij onze behandelingen gebruiken we bij WINO beauty lab uiteraard alleen natuurlijke en dierproefvrije producten, zodat we de wereld samen een stukje mooier maken. Je bent in onze schoonheidssalon aan het juiste adres voor behandeling van je wenkbrauwen en wimpers (epileren/verven/waxen), gezichts- en acne behandelingen of voor microblading. Uiteraard geef ik je ook graag advies over de producten die je thuis het beste kunt gebruiken – tot binnenkort!

microblading, joanie, wenkbrauwen wimpers verven epileren waxen gezichts behandelingen acne skintone gezicht wino schoonheid

Iris

Mijn naam is Iris de Wilde. Op jonge leeftijd heb ik al de keuze gemaakt om kapster te worden, omdat ik merkte dat mooi verzorgd haar een prachtige uitstraling geeft. Toen ik eenmaal als kapster werkte begreep ik al snel dat goed verzorgd haar kan meehelpen om mensen net dat stapje extra te laten of durven zetten. Dat is waarom ik zoveel plezier beleef aan dit vak: mooie resultaten bereiken voor mensen met aandacht voor hun haar. Kwaliteit staat voor mij daarbij altijd voorop; of het nu gaat om balayage, highlights of het helemaal kleuren van haar of het knippen zelf – van een goed verzorgd kapsel kan ik heel vrolijk worden! Bij WINO beauty lab werken we in de kapsalon dan ook nog eens heel bewust met de duurzame en natuurlijke producten van Davines, alle reden dus om te bellen voor het maken van een afspraak!

iris de wilde, kapper kapsalon highlights balayage gespecialiseerd kleuren knippen groningen wino beauty lab blond haar hair

Hendrik Jan

Ik ben Hendrik Jan en zal vanaf de opening van Wino beauty lab samen met Iris kapper zijn in deze prachtige salon. Daar heb ik heel veel zin in, omdat ik heel graag met jouw haar bezig ben en dat ook nog eens met de duurzame en natuurlijke producten waarmee we bij WINO werken! 

Mijn opleiding heb ik genoten aan de Amsterdam Barber School met daarnaast nog een specialisatie voor het knippen van krullen volgens de Curly Girl Methode; vakkennis die ik vanaf 2020 met veel plezier als kapper in Groningen heb mogen inzetten. 

Ben jij dus op zoek naar een vakkundige, vrolijke herenkapper of beschik jij over mooie krullen (man en vrouw) die je goed wilt verzorgen: dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik vertel je graag alles over het verzorgen van krullen, de elasticiteit en porositeit van jouw haar. Graag tot ziens in WINO! 

krullen knippen rektest gespecialiseerd krullenknippen cg methode vegan haarproducten curly girl method davines innersense

Patricia

Mijn naam is Patricia Hopman. Eind 2018 heb ik een carrière switch gemaakt van een kantoorbaan naar nagelstyliste, een switch waar ik tot op de dag van vandaag erg blij mee ben! Want wat ik zo bijzonder vind aan dit vak is dat ik mensen blij mag maken met prachtige nagels waar je de hele dag naar kunt blijven kijken. Van een single color naar een mooie creatie met nailart. 

 

Jouw handen zijn je visitekaartje en juist daarom wil je je nagels mooi en verzorgd hebben. Dit kan met een gellak of misschien wil je juist wel een statement maken door middel van nailart. Het zijn jouw nagels dus jij bepaalt, maar ik denk graag met je mee hoe jij de komende 3 weken blij blijft met jouw nagels.Het is van belang om zorgvuldig met je nagels om te gaan, daarom doe ik er alles aan om jouw natuurlijke nagel zoveel mogelijk met rust te laten zodat deze ten alle tijden sterk en onbeschadigd blijft en om de natuurlijke nagel zo gezond mogelijk te houden.   

Ben je een nagelbijter en denk je dat jouw nagels niet meer te redden zijn? Think again! Met een Biab treatment kan ik je nagels zo verstevigen dat jij niet meer zo snel gaat bijten en jouw nagels in alle rust weer kunnen groeien. 

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vooral contact met mij op of boek jouw afspraak direct online in!