Kennismaken met Davines en Innersense

Wij werken met de merken Davines & Innersense; beide vooruitstrevende merken produceren hun kwaliteitsproducten op een duurzame manier en altijd op basis van natuurlijke ingrediƫnten. Merken met een duidelijke liefde voor haar en hoofdhuidverzorging.

Wij zijn zelf erg enthousiast over deze mooie merken en hebben verschillende BOXEN samengesteld waardoor iedereen de producten ook thuis kan leren kennen!

De boxen van Davines en Innersense

Zoals gemeld zijn wij erg enthousiast over beide merken, maar we weten ook dat het soms even wennen is wanneer je overstapt naar een nieuw merk. Dat geldt zeker wanneer je hiervoor producten gebruikte met bijvoorbeeld veel siliconen of sulfaten. Vandaar dat wij een aantal BOXEN hebben samengesteld, oplopend van startpakket, naar een pakket met miniverpakkingen tot een pakket met reguliere verpakkingen. Voor iedere gebruiker dus, zodat je kunt kennismaken, of al een beetje kunt wennen aan het gebruik van de producten of voor de overtuigde gebruikers (onze eindbestemming!). Je kunt de boxen naar eigen wens steeds verder uitbreiden, ook wanneer je eens een ander product wilt proberen. Dit kan allemaal, want de box wordt afgestemd op jouw wensen en jouw haar, dat maakt het zo leuk. En ten slotte nog een leuke bijkomstigheid: we hebben aan iedere BOX een satijnen cap en een borstel (ook geselecteerd op jouw type haar) toegevoegd!

We staan voor je klaar

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!