Oolaboo - skin bronze mousse

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Ken je de bruiningsspray maar vind je dat spannend om te gebruiken ivm vlekken? Maar wil je wel een lekker gezond kleurtje? Dan is deze mousse iets voor jou!

Productinformatie

Net zoals bij de tanning drops van oolaboo bevat ook deze mousse een natuurlijk gecertificeerde bronzer - ook wel DHA (Dihydroxyacetone) genoemd. Dit is wat zorgt voor een langdurige teint. Het zorgt er voor dat jouw huid een natuurlijke maar prachtige bruine kleur krijgt.

DHA is afkomstig van suikerriet of suikerbieten - dit zorgt er voor dat de opperhuid een bruin kleurtje krijgt. De DHA reageert met de aminozuren uit de laag van de dode huidcellen waardoor het bruiningseffect ontstaat. Dit maakt dat het een natuurlijke reactie is en waardoor je een streepvrij resultaat krijgt.

Wat fijn is aan deze mousse is dat Oolaboo gebruik maakt van een guide colour lijn. De kleur van de mousse lijkt bij aanbrengen wat donker van kleur, maar dat zorgt ervoor dat je direct kunt zien waar je het product hebt aangebracht. Wel zo handig! De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uur onder de guide colour. Raadzaam is om na deze tijd te douchen zodat je de guide colour eraf spoelt en de uiteindelijke kleur tevoorschijn komt, welke lichter zal zijn dat de guide colour.

Gylcerine en aloë vera zorgen voor de nodige hydratatie van de huid waardoor je langer kunt genieten van jouw mooie tan. Een heerlijke vanille geur maakt het compleet.

De skin superb brozing mousse is 100% vegan, bevat geen alcohol en zorgt voor een streepvrij resultaat.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

150ML

Productdetails

Created with Sketch.

Voor het mooiste resultaat breng je de mousse aan op een schone en droge huid. Scrub een dag van tevoren droge plekjes zoals ellebogen en knieën. Smeer deze plekjes eventueel in met een crème.
Gebruik een bronzing-handschoen en breng de mousse aan. Werk van beneden naar boven en buig hierbij je knieën en ellebogen. Gebruik de restjes op de bronzing-handschoen om de voeten, handen en het gezicht in te smeren. Deze worden al snel te bruin en hebben maar een heel klein beetje nodig. Meestal is de "guide color" iets donkerder dan de uiteindelijke kleur.
De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uur onder de guide colour. Breng de skin superb silky bronzing mousse 's-avonds aan, laat deze goed inwerken en 's ochtends bij het douchen spoel je de "guide colour" er zo af en komt je ware kleur tevoorschijn. Hydrateer de huid elke dag om de kleur langer mooi te houden.

LET OP: de mousse bevat geen UV bescherming. Vermijd contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden en bij irritatie het gebruik stoppen.

Ingrediënten

Created with Sketch.

AQUA, DIHYDROXYACETONE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM, COUMARIN, POLYSORBATE 20, HYDROXYETHYLCELLULOSE, Cocamidopropyl betaIne, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRIC ACID, CI16035 (RED40), CI19140 (YELLOW5) CI42090 (BLUE1)

Meer info?

Created with Sketch.

Wil je nog meer weten? Klik hier en lees de volgende blog.

tanning drops, sunkissed, tan, vegan drops, vegan tanning mousse, tanning spray, DHA, oolaboo, oolaboo drops,100% natuurlijk
blondine, shampoo, blond haar, wino, winobeautylab, wino groningen, kapsalon groningen, kapsalon steentilstraat, highlights